Glasnik

glasnikOvdje možete pogledati tjedni glasnik Župe Krista Kralja u Čitluku.

 FSR

fsr naslovnaFranjevački svjetovni red ustanovljen je u nadahnuću i po djelovanju svetoga Franje Asiškoga.

FRAMA

tauFRAMA je kratica za zajednicu mladih koje nazivamo Franjevačka mladež.

KRIZMA I PRVA SVETA PRIČEST

Kreirano: Nedjelja, 30 Travanj 2017 Objavljeno: Nedjelja, 30 Travanj 2017

Krizma je u našoj župi ove godine 06. sviblja u 10 sati. Ispovijed za roditelje i kumove bit će dan prije, u petak u 16 sati. Krizmanici u kumovi trebaju doći u 15 sati, radi prozivke i redanja odnosno generalne probe. Kumovi i krizmanici dužni su doći na vrijeme.

Prva sveta pričest za našu župu je ove godine 07. svibnja u 10:30 sati. Ispovijed za roditelje i prvopričesnike bit će dva dana prije, u petak u 17 sati. Tada će prvopričesnici preuzeti haljine za Prvu pričest. Za iznajmljivanje haljine potrebno je uplatiti 100 KM. Kad se haljina vrati, natrag ćete dobiti 70 KM. Haljine nemojte vi prati, to ćemo učiniti mi organizirano.

Ulaznice za Krizmu i Prvu pričest

Kao i prethodnih godina za ova dva velika slavlja Krizmu i Prvu pričest dijelit će se ulaznice i samo oni koji budu imali ulaznice moći će ući u crkvu. Sami znate da je prostor tijesan, zato vas molimo da budete strpljivi i da se držite uputa danih iz župnog ureda. Posebno vas molimo da upozorite svoju rodbinu koja dolazi iz drugih župa gdje toga možda nema, da se drže onoga što smo unaprijed odredili i da ne dovode redare u nezgodnu situaciju. Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju.

Hitovi: 1733