Glasnik

glasnikOvdje možete pogledati tjedni glasnik Župe Krista Kralja u Čitluku.

 FSR

fsr naslovnaFranjevački svjetovni red ustanovljen je u nadahnuću i po djelovanju svetoga Franje Asiškoga.

FRAMA

tauFRAMA je kratica za zajednicu mladih koje nazivamo Franjevačka mladež.

KRIZMA I PRVA SVETA PRIČEST

Kreirano: Ponedjeljak, 28 Ožujak 2016 Objavljeno: Ponedjeljak, 28 Ožujak 2016

KRIZMA

Krizma je u našoj župi ove godine 9. travnja u 10 sati. Ispovijed za krizmanike, roditelje i kumove bit će dan prije, u petak 8. travnja u 16 sati.

PRVA PRIČEST

Prva pričest za našu župu je ove godine 10. travnja u 10:30 sati. Ispovijed za roditelje i prvopričesnike bit će dva dana prije, u petak 8.travnja u 17 sati. Tada će prvopričesnici preuzeti haljine za Prvu Pričest. Za iznajmljivanje haljine potrebno je uplatiti 100 KM. Kad se haljina uredno vrati, natrag ćete dobiti 70 KM. Haljine nemojte vi prati, to ćemo mi učiniti organizirano.

ULAZNICE ZA KRIZMU I PRVU PRIČEST

Kao i prethodnih godina za ova dva velika slavlja, Krizmu i Prvu Pričest dijelit će se ulaznice i samo oni koji budu imali ulaznicu moći će ući u crkvu. Sami znate da je prostor tijesan, zato vas molimo dabudete strpljivi i da se držite uputa danih iz župnog ureda. Posebno vas molimo da upozorite svoju rodbinu koja dolazi iz drugih župa gdje toga možda nema da se drže onoga što smo odredili unaprijed i da ne dovode redare u nezgodnu situaciju. Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju.

Hitovi: 2015